Monday 1 July 2019

Dream day / Μία ονειρεμένη μέρα

Οργανώνουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς μια ονειρεμένη μέρα

Νηπιαγωγεία Κεντριού και Φερμών
Το νηπιαγωγείο Κεντριού επισκέφτηκε το νηπιαγωγείο Φερμών και πέρασαν μια ονειρεμένη μέρα! Η μέρα τους είχε πολλές εκπλήξεις, παιχνίδι, τραγούδια, χορό, φαγητό, γενέθλια της μασκότ, του "μπορώ", μα πάνω απ' όλα τόση αγάπη από μικρούς και μεγάλους!!! Έγιναν όλοι μια παρέα κι απέκτησαν καινούργιους φίλους, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν συναντηθεί διαδικτυακά!




2ο Νηπιαγωγείο Μουδανιών Χαλκιδικής

Μια ονειρεμένη μέρα στο σχολείο με τους γονείς! Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν κι έφαγαν νόστιμες λιχουδιές!


4ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας Θεσσαλονίκης

Με τη βοήθεια των γονιών ετοιμάστηκε μια γιορτή με λιχουδιές, φρούτα, παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους είδαν ταινία (σαν σινεμά), έφαγαν στην αυλή, χόρεψαν με υφάσματα και κορδέλες κι έπαιξαν με μπαλόνια!





1ο Νηπιαγωγείο Ορμύλιας Χαλκιδικής 

Την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς με τη βοήθεια των γονιών τα παιδιά πέρασαν μια ονειρεμένη μέρα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Είναι μια πολύ όμορφη τοποθεσία μέσα στη φύση κι έτσι τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι κι έκαναν πικ νικ! Είδαν και τα ελάφια και τα παγόνια που υπάρχουν στο χώρο!Έπαιξαν με την πινιάτα τους και δροσίστηκαν παίζοντας μπουγέλο!! Ήταν μια ονειρεμένη μέρα!!



5ο Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς Κύπρου 

Τα παιδιά επισκέφτηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αθαλάσσας, που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο τους και στη συνέχεια έφαγαν δροσερό παγωτάκι στην αυλή τους!


Νηπιαγωγείο Νέας Λυκογιάννης Ημαθίας

Τα παιδιά, μιας και έλειπε το συστεγαζόμενο Δημοτικό, βρήκαν ευκαιρία να πάνε στην παιδική χαρά, να παίξουν ποδόσφαιρο, κυνηγητόμπαλα, χώρες, μηλάκια. Είχαν πάρει μαζί τους και παιχνίδια από το σπίτι τους κι έπαιξαν και μ' αυτά. Έκαναν πικ - νικ κι έφαγαν και παγωτάκι! Έπειτα μπήκαν στην τάξη και αποτύπωσαν στο χαρτί τι τους άρεσε πιο πολύ για να θυμούνται αυτή την ονειρεμένη μέρα!



6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

Τα παιδιά πέρασαν μια ονειρεμένη μέρα στο σχολείο κάνοντας βουτιές στην πισίνα!!





29ο Νηπιαγωγείο Σερρών

Κάλεσαν κλόουν και πέρασαν μαγευτικά, έχοντας ένα πλούσιο μπουφέ με λογής λογής λιχουδιές, προσφορά από τους γονείς τους!!!



5ο Νηπιαγωγείο Σερρών

Επισκέφτηκαν τον Αη Γιάννη Σερρών και πήραν μέρος στις δράσεις της 4ης γιορτής Νερού, μιας περιβαλλοντικής γιορτής, που στόχο έχει να κατανοήσουν οι μικροί μαθητές την αξία του νερού στη ζωή του ανθρώπου, αλλά και να μάθουν τρόπους να το διαχειρίζονται με σεβασμό και οικονομία!
Τους υποδέχθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αη Γιάννη "Αλησμόνητες Πατρίδες", τους ξενάγησαν και τους έδειξαν τα τρεχούμενα νερά, πάπιες που κολυμπούσαν και φυσικά ετοίμασαν πολλά παιχνίδια με το νερό!!








0 comments:

Post a Comment