Sunday 30 June 2019

Corner of dreams / Ονειρεμένη γωνιά

Τα παιδιά στο σχολείο τους βάζουν ως στόχο να δημιουργήσουν μια ονειρεμένη γωνιά!
Μια γωνιά, που θα μπορούν να ονειρεύονται, να χαλαρώνουν, να μοιράζονται ιδέες και εμπειρίες, να αναρτούν τις ομαδικές εργασίες από το πρόγραμμα I can touch a cloud ... I can dream my school!

Δείτε τις ονειρεμένες γωνιές των σχολείων παρακάτω:
Ονειρεμένη γωνιά Νηπιαγωγείου Κεντριού
Η δική μας ονειρεμένη γωνιά έχει αστέρια, φωτάκια, μουσική , βιβλία, και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μπορώ στα σπίτια μας !! Μία γωνιά που ηρεμούμε και περνάμε τέλεια !!
6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου
Η δική μας ονειρεμένη γωνιά....Το κουκλόσπιτο μετατράπηκε σε "Ονειρόκαστρο". Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο τα όνειρά τους κ το Μπορώ τους χαιρετάει απο ψηλά πετώντας με το αερόστατό του!!!
Νηπιαγωγείο Φέρμων ΚρήτηςΣτη δική μας ονειρεμένη γωνιά μπορούμε να βγάλουμε τα παπούτσια μας και να χουχουλιάσουμε στις κουβέρτες!!Μπορούμε να φέρουμε από το σπίτι ότι παιχνίδια θέλουμε και να τα παίξουμε!!! 
1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου
Μια γωνιά χαλάρωσης, κάτι λίγο από παραμύθι, για να συζητάμε, να ονειρευόμαστε και να παίζουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια
2ο Νηπιαγωγείο Μουδανιών Χαλκιδικής
Η ονειρεμένη μας γωνιά

5ο Νηπιαγωγείο ΣερρώνΗ γωνιά του κουκλόσπιτου άλλαξε χρήση και εγινε μια γωνιά χαλάρωσης, ησυχίας και ονείρου. Στολίστηκε με ονειροπαγίδες, αγαπημένα κουκλάκια, και φυσικά το "Μπορώ" σε περίοπτη θέση!!
H Ονειρεμένη μας γωνιά- 8ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης
Η Ονειρεμένη μας γωνιά για χαλάρωση και για έμπνευση. Τα παιδιά του ολοημέρου χαλαρώνουν, ονειρεύονται, εμπνέονται και δημιουργούν!

29ο Νηπιαγωγείο Σερρών
H δική μας γωνιά ονείρου. Με ονειροπαγίδες και νεράιδες.


5ο Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς
Η δική μας ονειρεμένη γωνιά είναι η γωνιά της βιβλιοθήκης με προσωπικές μας φωτογραφίες, μαλακά μαξιλάρια, συννεφάκια και καρδούλες.

Νηπιαγωγείο Ν. Λυκογιάννης
Μια μικρή όαση με λουλουδάκια στην τάξη μας για να μοσχοβολάει και το ταμπλό με όλες τις ονειρεμένες μας δημιουργίες από το πρόγραμμα.
Ονειρεμένη γωνιά 4ου Νηπιαγωγείου Πυλαίας
Στην ονειρεμένη μας γωνιά βάλαμε ένα παγκάκι με μαξιλαράκια για να χαλαρώνουμε όταν το θέλουμε και το χρειαζόμαστε ,καθώς και τραπέζι για να εργαζόμαστε σε ένα όμορφο περιβάλλον. Την στολίσαμε με ονειροπαγίδες και πολλά συννεφάκια με φωτογραφίες των παιδιών με «το μπορώ».
Νηπιαγωγείο Όσσας
Η γωνιά του Μαυροπίνακα όπου θα ζωγραφίζουμε τα όνειρά μας
Ονειρεμένη γωνιά 6ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκαστρου
Το κουκλόσπιτο μετατράπηκε σε μια γωνιά ονείρων και επιθυμιών!! Ονειρεύτηκαν,μεταμφιέστηκαν κι έπαιξαν με την ψυχή τους!!



Και το βίντεο με τις ονειρεμένες γωνιές όλων των σχολείων:




0 comments:

Post a Comment