Tuesday 2 July 2019

Το βιβλίο του ονειρεμένου σχολείου / The book of the dream school

Δημιουργήσαμε ένα λεύκωμα με τις ιδέες και τις προτάσεις μας για το πως ονειρευόμαστε το σχολείο μας!
Πώς θέλουμε τους εκπαιδευτικούς, 
την τάξη μας, 
το κτίριο, 
την αυλή ;
Τι δραστηριότητες θέλουμε να κάνουμε;


Χωριστήκαμε σε 5 ομάδες και προτείναμε ιδέες που θα αποτυπώσουμε στο λεύκωμα που θα ταξιδέψει από σχολείο σε σχολείο με τελικό προορισμό το Υπουργείο Παιδείας.


Το συνεργατικό μας λεύκωμα ήδη έχει φτάσει στο Υπουργείο!
Δείτε κι εσείς τις ιδέες και τις προτάσεις μας στο βίντεο που ακολουθεί:


"Κύριε Υπουργέ, έχετε πακέτο!!"

Στο τέλος του λευκώματος προστέθηκε και το βίντεο.



Τα σχολεία που ονειρεύτηκαν τη νηπιαγωγό τους ήταν το Νηπιαγωγείο Κεντρίου, το Νηπιαγωγείο Φερμών και το 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων. Δείτε πως την ονειρεύονται!!



Τα σχολεία που ονειρεύτηκαν το ιδανικό σχολικό κτίριο ήταν το Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς Κύπρου, το 2ο Νηπιαγωγείο Μουδανιών και το 6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου. Δείτε τις ιδέες τους!!





Τα σχολεία που ονειρεύτηκαν την ιδανική αίθουσα νηπιαγωγείου ήταν τα  εξής: Νηπιαγωγείο Όσσας, 5ο Νηπιαγωγείο Σερρών και 1ο Νηπιαγωγείο Ορμύλιας



Τα νηπιαγωγεία που ονειρεύτηκαν την ιδανική αυλή νηπιαγωγείου ήταν το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, το 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών και το Νηπιαγωγείο Ν. Λυκογιάννης. Δείτε τις δικές τους προτάσεις...




Τέλος, τα σχολεία που ονειρεύτηκαν όμορφες δράσεις και δραστηριότητες ήταν το 4ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 8ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης. Δείτε και τις δικές τους ονειρεμένες προτάσεις!!

0 comments:

Post a Comment