Tuesday 25 June 2019

ΜΠΟΡΩ: Ονειρεμένες οικογενειακές μέρες!

Το ΜΠΟΡΩ, ο αγαπημένος μας νέος φίλος, έγινε γρήγορα αναπόσπαστο μέλος της παρέας μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι δε θα έπρεπε να τον αφήνουμε μόνο του τα Σαββατοκύριακα στο σχολείο.
Κάθε νηπιαγωγείο ετοίμασε το δικό του βαλιτσάκι ή κουτί για το ΜΠΟΡΩ του και αποφασίστηκε με κλήρωση κάθε Παρασκευή να το παίρνει ένα παιδί σπίτι για να περάσουν μαζί με την οικογένεια του ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο.

Πόσες απίστευτες εμπειρίες αποκόμισε το ΜΠΟΡΩ μας αλλά και οι μαθητές μας με τις οικογένειες τους που τον φιλοξένησαν! Και τι δεν έκανε!!! Παρέλασε, πήγε σινεμά και θέατρο, έκανε την βόλτα του στην αγορά, μάζεψε ελιές, συμμετείχε σε οικογενειακά τραπέζια, πήγε σε παιδότοπους, μουσεία και βιβλιοθήκες, έμαθε πιάνο, στόλισε χριστουγεννιάτικα δέντρα, ταξίδεψε με πλοίο και μπήκε ακόμη και στο πιλοτήριο του αεροπλάνου που τον πήγε διακοπές!





































































 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε τα όλα συγκεντρωμένα στον ψηφιακό πίνακα, που ακολουθεί: http://linoit.com/users/kalliopi72/canvases/Mascot%20%22I%20can%22%20visits%20our%20homes
 
Στις αποσκευές του κουβαλούσε πάντα τα ενθύμια που του έβαζαν τα παιδιά που τον φιλοξένησαν και φυσικά τα φύλλα εργασίας που συμπλήρωναν μαζί  με τους γονείς τους για το ονειρεμένο Σαββατοκύριακο τους!




 

 

0 comments:

Post a Comment